מלגת הנשיא לפוסט דוקטורט לנשים - הבהרות והארכת מועד הגשת המועמדות

לאחרונה יצא קול קורא להגשת בקשה למלגות נשיא לפוסט דוקטורט לנשים לשנת תשע"ז. מועד אחרון להגשת מועמדות 15.12.2016.

20 ספטמבר 2016

מלגות נשיא לפוסט דוקטורט מיועדות למסיימות את לימודי הדוקטורט באוניברסיטת תל אביב. במסגרת התכנית תוענקנה בשנת תשע"ז, חמש מלגות שמטרתן לסייע לנשים לצאת לפוסט דוקטורט באוניברסיטאות מובילות בעולם.

היקף המלגה

50,000 $ לשנתיים (25,000 $ בכל שנה).

זכאית להגיש את מועמדותה לקבלת המלגה העונה על התנאים הבאים:

• בעלת תואר PhD שהוענק בכל אחת מן הפקולטות באוניברסיטת תל אביב או דוקטורנטית הצפויה לסיים את ה PhD במהלך שנת הלימודים הנוכחית.
  • התקבלה לפוסט דוקטורט באוניברסיטה יוקרתית בחו"ל , החלה בתהליך קבלה לפוסט דוקטורט או שכבר נמצאת בפוסט דוקטורט (בלבד שלפניה לפחות שנתיים עד לסיומו) .
  • הזוכות תתחייבנה לשקול , עם סיום הפוסט דוקטורט, לפנות לאוניברסיטת תל אביב בבקשה להצטרף כחברת סגל.

אופן הגשת המועמדות

הבקשה כוללת:

• קורות חיים
  • פרטים מלאים ליצירת קשר ומספר תעודת זהות
  • מסמך ההזמנה/הקבלה לפוסט דוקטורט
  • מכתב רקע אישי (Cover Letter); בהתייחסות לנושאים אותם מוצאת לנכון המועמדת לציין ואינם מהווים חלק מן המסמכים האחרים אותם צירפה, בנוסף תציין האם זכתה במלגות נוספות.
  • שתי המלצות (אחת מן המנחה הישיר/ה ושניה - לבחירת המועמדת)

על המסמכים להיות כתובים בעברית או באנגלית.

את הבקשה, בצירוף כל המסמכים הנדרשים, יש לשלוח בדואר פנימי למשרדה של פרופ' ארהרד, יועצת הנשיא להוגנות מגדרית (המשרד ממוקם בחדר 342 בבניין שרת-ביה"ס לחינוך).

לנמצאות בחו"ל ניתן לשלוח המסמכים  לדוא"ל bonehmizrahi@mail.tau.ac.il.

מועד אחרון להגשת בקשה למלגה  15.12.2016