כנס השפה כאתגר בדרכה של החברה הערבית לאקדמיה

כנס השפה כאתגר בדרכה של החברה הערבית לאקדמיה - הנציבות לשיוויון ומגוון - מפגש של הפורום הבין מוסדי להנגשת האקדמיה לחברה הערבית בראשותו של פרופ' יוסף משהראוי.

13 ינואר 2022
השפה כאתגר בדרכה של החברה הערבית לאקדמיה
הנציבות לשוויון ולמגוון באוניברסיטת תל-אביב הפיקה ביום שלישי ה 11.1.2022 את הכנס המקצועי הראשון שלה - מפגש של הפורום הבין מוסדי להנגשת האקדמיה לחברה הערבית בראשותו של פרופ' יוסף משהראוי.
כנס היברידי (ברוח התקופה) עם הרצאות מקצועיות מצוינות של המומחיות בתחום: פרופ׳ אלינור סאיג-חדאד מהמחלקה לבלשנות וספרות אנגלית באוניברסיטת בר אילן , ד״ר מוזנה עוייד בשארה מבית הספר לחינוך באוניברסיטת תל אביב , ונעמי אורן מנהלת המחלקה לעברית בקריה האקדמית אונו ודוקטורנטית בבית הספר לחינוך באוניברסיטת תל אביב, שפרשו את האתגרים.
בכנס היתה נוכחות מרשימה של עשרות ממונות וממונים מכל המוסדות להשכלה גבוהה בישראל, שרתומים למשימת גיבוש תוכניות עבודה לצמצום החסמים השפתיים הקיימים, ולהצלחת שילוב סטודנטיות וסטודנטים מהחברה הערבית באקדמיה.
תודה למרכז היזמות על אירוח הכנס.

ניתן לצפות בהקלטת האירוע: https://tau-ac-il.zoom.us/.../O2jDc30ej_dJBlD2r...