השתלמות לממונות חדשות למניעת הטרדה מינית במוסדות להשכלה גבוהה

02 בדצמבר 2014, 9:30
אוניברסיטת תל אביב
השתלמות לממונות חדשות למניעת הטרדה מינית במוסדות להשכלה גבוהה

קמפוסים ללא הטרדה מינית", הנציבה למניעת הטרדה מינית - פרופ' רחל ארהרד וד"ר דפנה הקר מהחוג למגדר והפקולטה למשפטים, יערכו השתלמות בת 18 שעות לממונות חדשות במוסדות להשכלה גבוהה. ההשתלמות הינה בהתאם לתקנות החדשות לחוק למניעת הטרדה מינית ולפיו על הממונות לעבור הכשרה מסודרת בנושא.

ביום שלישי ה 2.12.2014 יתקיים המפגש השני במסגרת ההשתלמות לממונות חדשות על מניעת הטרדה מינית במוסדות להשכלה גבוהה.

להלן תכנית המפגש:

9:30-10:00   התכנסות