מפגש דוקטורנטיות: "פוסט דוקטורט- ממחשבה לתכנית עבודה"

ב- 31.12.16 התקיים מפגש ראשון לדוקטורנטיות בנושא פוסט-דוקטורט.

10 ינואר 2017

"פוסט דוקטורט- ממחשבה לתכנית עבודה" היה נושא המפגש שהתקיים ב- 31.12.16 אליו הגיעו עשרות דוקטורנטיות.

•  נופר חמד - מינץ מהפקולטה להנדסה כבר התקבלה לפוסט בברקלי ובסטנפורד (ולא נותר לה אלא לבחור בין שתי האוניברסיטאות), תארה את "פרויקט"-  מציאת מעבדה יוקרתית לפוסט, והמאמצים באיתור מלגות המקלות על מעבר המשפחה לקליפורניה/
  • ד"ר עדה ווינשטוק, PhD  ממכון ויצמן במדעי החיים, מצויה בעיצומו של הפוסט בבית ספר לרפואה  ב - NYU. עדה פרשה את מגוון השיקולים בעת בחירת המקום לפוסט והדגישה את חשיבות הביקור הפיזי בטרם קבלת ההחלטה ואת חשיבות המשא ומתן עם החוקר/ת המארחים לפוסט.
  • ד"ר רונית ג'וסטו-חנני המשלבת משפטים וסביבה שבה לאחרונה  מפוסט באוניברסיטת ברקלי בקליפורניה.  רונית הדגישה  את חשיבות ועוצמת חווית הפוסט לה ולמשפחתה. הרווח והתועלת מההתנסות עולים לדעתה לאין ערוך על הקשיים וההתמודדות הכרוכים בהתקת המשפחה.

התיאורים הססגוניים של שלוש החוקרות היוו מקור השראה למשתתפות ששתו את דבריהן בצמא.

המפגש הבא יוקדש לנושא האתגר בשילוב כתיבת דוקטורט עם חיי משפחה ויתקיים ביום 9.2.17 בשעה 12:30.  פרטים ימסרו בקרוב.